Revelion pe Dunăre: O Experiență Memorabilă la Bordul Navei MS Diana

Pentru o modalitate unică și memorabilă de a sărbători Revelionul, nu căutați mai departe! Croaziera de Revelion pe Dunăre la bordul navei MS Diana este o călătorie de 5 zile și 4 nopți care vă va purta prin peisaje pitorești și orașe fermecătoare, oferindu-vă o experiență festivă de neuitat.

Ziua 1 – 29 Decembrie: Budapesta – Sosire și Primul Contact

Călătoria noastră începe în capitala Ungariei, Budapesta, unde veți fi întâmpinați cu bucurie și entuziasm. După sosire, veți fi transferați la nava MS Diana, care va fi gazda dvs. în următoarele zile. Aveți timp liber pentru a vă bucura de orașul Budapesta și de cumpărături înainte de a vă alătura celorlalți pasageri pentru o cină festivă la bordul navei.

Ziua 2 – 30 Decembrie: Esztergom și Sturovo – Descoperiți Locuri Incântătoare

După un mic dejun bogat, începe aventura în orașele Esztergom și Sturovo din Slovacia. Veți avea oportunitatea să explorați aceste locuri pitorești și să vă bucurați de tururile de oraș. Prânzul va fi servit la bordul navei, iar seara vă așteaptă o cină specială pregătită de căpitan. Nu uitați să participați la programul de divertisment la bord pentru a vă bucura de serile pe Dunăre.

Ziua 3 – 31 Decembrie: Vișegrad și Budapesta – Revelion în Stil Mare

A treia zi vă aduce în orașul Vișegrad din Slovacia, un loc încântător cu o istorie bogată. Veți face un tur de oraș și veți avea ocazia să explorați frumusețile acestui oraș. Prânzul va fi unul tradițional la bordul navei, înainte de a vă întoarce către Budapesta pentru pregătirile de Revelion. Seara de Revelion va fi una cu adevărat memorabilă, cu cină festivă, petrecere și artificii spectaculoase la Budapesta. Veți dansa la carnaval, participa la tombolă și vă veți bucura de muzică live și karaoke pentru a sărbători trecerea în noul an. Feeria de lumini oferită de artificii va fi cu adevărat spectaculoasă.

Ziua 4 – 01 Ianuarie: Budapesta – O Zi Relaxantă de Anul Nou

Prima zi a noului an începe cu un brunch relaxant la bordul navei. Aveți opțiunea de a vizita orașul Szentendre, care este aproape de Budapesta, pentru a vă bucura de o experiență și mai bogată. Prânzul festiv de Anul Nou va fi servit la bord, iar seara veți avea parte de un program artistic captivant.

Ziua 5 – 02 Ianuarie: Budapesta – Întoarcere la Realitate

Ultima zi a aventurii noastre începe cu un mic dejun hrănitor. După aceea, veți debarca de la nava MS Diana și veți fi transferați către aeroport sau gara din Budapesta pentru a vă continua călătoria sau pentru a vă întoarce acasă.

Această croazieră de Revelion oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o experiență unică și de neuitat. De la cină festivă la petrecere cu artificii și muzică live, această aventură pe Dunăre este o modalitate minunată de a sărbători trecerea în noul an într-un cadru spectaculos.

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vizitați site-ul nostru, sunați la +40 722311003 sau trimiteți un e-mail la contact@croazieredunare.ro.

Aventura vă așteaptă la bordul MS Diana, iar Revelionul va fi memorabil pe Dunăre!

Previous post Croazieră de Crăciun pe Dunăre: Descoperiți Magia Sărbătorilor în Budapesta, Esztergom, Bratislava și Viena!
Next post Mituri frecvente despre criolipoliza